Barcelona Polo Challenge

El Real Club de Polo de Barcelona té el plaer de saludar-los amb motiu del 49º Torneig Internacional de Polo, BARCELONA POLO CHALLENGE Negrita Cup, una de les competicions de polo més emblemàtiques d'Espanya, en la qual participen els més destacats polistas internacionals.

El Torneig Internacional de Polo ofereix l'oportunitat d'apropar als espectadors a aquest esport, considerat com un dels més antics que es practiquen en l'actualitat. El polo es caracteritza per ser una disciplina competitiva i espectacular en la qual es combinen la potència i l'elegància dels cavalls i l'habilitat i la tècnica dels polistas.

Els equips, formats per jugadors argentins i europeus de primera fila, competeixen al llarg de dos caps de setmana a ritme de dos partits diaris (divendres, dissabte i diumenge) per disputar-se la prestigiosa Negrita Cup.

També en aquesta edició, l'esdeveniment compta amb una magnífica tribuna amb restaurant que ofereix la possibilitat de degustar un menú gourmet gaudint de l'espectacle que es desenvolupa sobre la pista (Reserves Sra. Lalos Sillero: 607 98 78 54).

A més, el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup inaugura aquesta edició la Terrassa Polo. Amb una ubicació i perspectiva única, els afeccionats podran seguir l'esdeveniment des d'un entorn atractiu i acollidor.

ReglEs del joC Polo

El polo és un esport en el que dos equips contraris de cuatre jugadors cada un, muntats a cavall, intenten portar una petitaa pilota cap a la porteria del rival, per mitjà d'un tac o mall, amb l'objectiu de marcar tants o gols. Les regles del polo s'han escrit i es fan servir per la seguretat de ambdós, jugadors i cavalls.

# 1

Jugar a polo requereix d'una gran tècnica de joc i del domini perfecte del cavall.

# 2

El partit de polo es desenvolupa sobre una pista o camp que, en el centre de cadascun dels seus costats menors, disposa de dos grans pals de vímet col·locats a 7,50 metres de distància entre si.

# 3

Els equips estan formats per quatre jugadors que a cops de tac (pal empunyat a la mà dreta) tractaran d'encaixar entre aquests pals, una bola de fusta o botxa.

# 4

Es juguen cinc temps (chukkers) de set minuts de durada, amb tres minuts de temps mort entre ells. Els minuts de joc són reals, és a dir, que el cronòmetre, es deté cada vegada que s'interromp el partit.

# 5

Cada equip disposa d'un handicap, que és el resultant, de la suma dels handicaps propis de cadascun dels seus jugadors. L'handicap dels jugadors va de -2 a 10 i es fixa cada any.

# 6

Controlen el joc dos àrbitres a cavall, i un tercer que segueix les fases des d'una tribuna a la vora del camp. Les regles són nombroses i molt severes per salvaguardar la integritat del cavall i del genet, encara que això no resta emoció al partit.

Horaris

Viernes 12

HORARI. EQUIPS PALENQUE
14:00 hrs. NEGRITA vs. SCHARLAU-AUTO STORICA-A. DEPÈN DE TU B - A
15.30 hrs. GIRÓ GIN vs. ENGEL & VÖLKERS A - B
17:30 hrs. CLUB DE POLO AMPURDÁN vs. ADAGIO/HARÁS ST. ESTEVE B - A

Sábado 13

HORARI. EQUIPS PALENQUE
12:00 hrs. CLUB DE POLO AMPURDÁN vs. ENGEL & VÖLKERS B - A
13:30 hrs. SCHARLAU-AUTO STORICA-A. DEPÈN DE TU vs. GIRÓ GIN B - A
15:00 hrs. ADAGIO/HARÁS ST. ESTEVE vs. NEGRITA A - B

Domingo 14

HORARI. EQUIPS PALENQUE
12:00 hrs. ADAGIO/HARÁS ST. ESTEVE vs. GIRÓ GIN A - B
13:30 hrs. ENGEL & VÖLKERS vs. SCHARLAU-AUTO STORICA-A. DEPÈN DE TU A - B
15:00 hrs. NEGRITA vs. CLUB DE POLO AMPURDÁN B - A

Viernes 19

HORARIO EQUIPS PALENQUE
14:00 hrs. CLUB DE POLO AMPURDÁN vs. GIRÓ GIN B - A
15:30 hrs. ADAGIO/HARÁS ST. ESTEVE vs. SCHARLAU-AUTO STORICA-A. DEPÈN DE TU A - B
17:00 hrs. ENGEL & VÖLKERS vs. NEGRITA B - A

Sábado 20

HORARI. EQUIPS PALENQUE
12:00 hrs. NEGRITA vs. GIRÓ GIN A - B
13:30 hrs. SCHARLAU-AUTO STORICA-A. DEPÈN DE TU vs. CLUB DE POLO AMPURDÁN A - B
15:00 hrs. ENGEL & VÖLKERS vs.ADAGIO/HARÁS ST. ESTEVE A - B

Diumenge 21

HORARI. EQUIPS PALENQUE
11:00 hrs. Final Copa Gin Giró - QUINTO VS. SEXTO A - B
12:30 hrs. Final Copa Presidente Fed Catalana - TERCERO VS. CUARTO A - B
14:00 hrs. Final Barcelona Polo Challenge - PRIMERO VS. SEGUNDO B - A

NORMES TORNEIG

 • Tots els partits han d'acabar en victòria / derrota, no hi ha empats. En cas d'empat es jugarà chukker suplementari amb gol d'or.
 • Partit guanyat donarà 1 punt, perdut 0 punts.
 • En cas de Empat a 2 equips, es resoldrà pel sistema de "Who beats who".
 • En cas de Empat a 3 equips, es resoldrà per penals. Cada membre de l'equip tirarà un 60 iardes.
 • En cas d'alguna discrepància resoldrà el Comitè Organitzador, compost per José Trénor, Tonete Ayesa, César Ruiz Guiñazú i Quiquín Abadal.
 • DESCARREGA FITXA EQUIPS I HORARIS

  * L'obertura del Village - Terrassa-Carpa VIP Lounge tindrà lloc mitja hora abans de l'inici de cada jornada

  HOSPITALITY

  CARPA VIP LOUNGE

  Situada al llarg de la terrassa principal del Reial Club de Polo, la Carpa Vip Lounge del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup ofereix la possibilitat de gaudir tots els partits de la competició des de la comoditat del seu prestigiós restaurant.

  El menú estarà maridat amb els millors vins i caves d'Heredad Segura Viudas.

  HORARIS

  Horaris servei de restauració: tots el dies del torneig (22-24 d'abril i 29-30 d'abril i 1de maig) de 13.30 a 16.00h..

  RESERVES

  Reserves: Lalos Sillero - 607 987 854

  TERRASSA POLO

  Amb l'objectiu de garantir una excel•lent visibilitat a tots els visitants del torneig, el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup ha habilitat una confortable terrassa coberta, suspesa sobre la pista de galop. Des d'aquesta nova localització amb perspectiva única, els seguidors del torneig podran gaudir de l'esdeveniment en un entorn atractiu i acollidor, amb la possibilitat de degustar productes del restaurant del Reial Club de Polo de Barcelona.

  HORARIOS

  Obert durant les hores de competició.

  La Cuina "Palpita" per a tots els gustos

  A més dels clàssics productes de la nostra cuina de Club, al costat de la Terrassa Polo, en el petit village del nostre esdeveniment, trobarà - La Cuina "Palpita". Si li agraden les ostres i el salmó, no es perdi aquests productes artesanalment elaborats en els quals es cuiden els ingredients, els processos i la imatge.

  HORARIOS

  Abierto durante las horas de competición.

  Nuevas sensaciones en el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup

  DrivercarsBcn, una de las empresas líderes del sector de la compra-venta de automóviles de alta gama, traerá una amplia variedad de vehículos de las marcas más prestigiosas del mercado para realizar Drive Tests. El público interesado podrá disfrutar conduciendo sus propios sueños por un recorrido cercano a las instalaciones.

  Patrocinadors

   

  Patrocinador principal

  Patrocinadors oficials

  Media partners

  Partners